J.Lo se pojavila u smokingu koji joj ne pristaje, a onda je uslijedio spektakl

IZA slavne pjevačice i glumice Jennifer Lopez je godina za pamćenje. Zato zadovoljstvo vlastitim uspjehom nije skrivala ni prilikom gostovanja u emisiji Saturday Night Live kada je odlučila pobrojati sve odlične stvari koje su joj se dogodile tijekom 2019.

"Prije svega, ostvario mi se san svake djevojke iz Bronxa, zaprosio me Yankee", rekla je na samom početku te nasmijala publiku.

No osim na ljubavnom polju, dobro joj je išlo i u poslovnom životu. Tako je spomenula fantastičnu Met Galu, pohvalila se i filmom koji niže uspjeh za uspjehom "Hustlers", kao i nastupom na Super Bowlu koji je očekuje iduće godine, a nije zaboravila ni jedan od najupečatljivijih ovogodišnjih modnih trenutaka.

"Prošetala sam modnom pistom u Milanu prvi put i nosila istu haljinu koju sam nosila prije 20 godina. Neki kažu da sada izgledam bolje nego onda, ali ne želim se time hvalisati jer, znate, to su samo tračevi", našalila se J.Lo te je istaknula da je najbolje vrijeme tek pred njom.

Naravno, mnogi će se složiti da Jennifer, koja je nedavno proslavila 50. rođendan, izgleda bolje nego ikad. Ipak, ovog puta je sakrila svoju fantastičnu liniju iza pomalo neuglednog smokinga. Neugledne široke hlače i sako muškog kroja činili su se kao pomalo promašen odabir. No pravi spektakl je uslijedio kada je Lopez otkrila što se skriva ispod svih tih slojeva...

Drugi put ove godine J.Lo nam je potvrdila da i 20 godina nakon što ju je prvi put nosila izgleda spektakularno u legendarnoj zelenoj Versace haljini. OVDJE pogledajte i preostala tri puta kada ju je ponovila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.