Još jedna haljina s podužom listom čekanja u kojoj će žene izgledati kao klonovi

Foto: Instagram, Kitri Studio

HALJINA se rasprodala u samo nekoliko dana nakon lansiranja, a sada ima listu čekanja s preko 800 žena.
 
A ako vam ova priča zvuči poznato, to je zato što se ponavlja iz sezone u sezonu: pojavi se neki polu-povoljni odjevni komad ili modni dodatak koji žele svi i koji onda neko vrijeme viđamo na dnevnoj bazi, ako ne uživo, onda barem na Instagramu. 
 
Ovoga puta riječ je o zelenoj midi haljini cvjetnog uzorka na kopčanje, s vrpcom u struku i plisiranim donjim dijelom iz londonskog online butika Kitri, čija je cijena 145 funti, odnosno oko 1200 kuna. 
 
 
Histeriju za haljinom izazvala je poznata modna blogerica Charlotte Groeneveld koja ju je nosila na ovogodišnjem Tjednu mode u Parizu. Nakon toga, haljina se rasprodala u samo nekoliko dana, a brend je najavio njeno ponovno lansiranje na koje već sada čeka više od 800 žena.
 
 
Pitate se u čemu leži čar ove haljine? Osim što dolazi u tipičnoj proljetnoj boji i uzorku, na stranici brenda opisana je i kao iznimno prilagodljiva jer se uklapa u razne prigode, ali i različite stilove. 
 
Na sličan način mogle bi se opisati i brojne druge, puno povoljnije haljine koje trenutno možete kupiti u svim high-street trgovinama jer je riječ o popularnom modelu za ovo proljeće. Stoga, umjesto da čekate na neku relativno skupu haljinu koju će, osim vas, imati još tisuće žena, radije nabavite high-street model koji ćete također viđati i na drugima, ali ćete zato uštedjeti jer trendovi su prolazni i nitko vam ne jamči da već sljedeće proljeće ovakve haljine neće biti totalno demode.
 
Ili još bolje, pogledajte ponudu web shopova i dućana u koje ne zalaze mase, kao i ponudu second hand dućana u kojima također možete pronaći kul komade koje neće imati baš svatko. 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.