Kaia Gerber otkrila kako je posvijetlila kosu: Ne znam bih li ovo ikome preporučila

Foto: Instagram

KĆI supermodela Cindy Crawford, koja je slika i prilika svoje mame pa je očekivano i u poslu krenula njezinim stopama, jedna je od mnogih slavnih dama koje su se kod kuće odlučile na promjenu frizure.

18-godišnja manekenka Kaia Gerber u izolaciji je posvijetlila kosu, a za časopis Refinery29 objasnila je zašto se odlučila na taj potez te kako je to napravila.

"Ne mogu izaći iz kuće pa puno čitam, pohađam neke online tečajeve i udomljavam psiće", opisala je Kaia svoj život u izolaciji, a zatim se osvrnula i na odluku o promjeni frizure.

"Nedavno sam na Instagramu objavila video u kojem si Audrey Hepburn sama šiša šiške jer sam u karanteni došla do te faze u kojoj sam morala ili ošišati šiške ili promijeniti boju kose. Zato sam odlučila napraviti pramenove", objasnila je, a iako je prepričala cijeli proces bojenja, naglasila je i da ne zna bi li to ikome preporučila.

"Koristila sam samo hidrogen peroksid i, kako sam vidjela na nekom nasumičnom 'uradi sam' videu, nanijela sam ga izravno na vlasi te sam kosu zatim kratko ugrijala fenom", otkrila je, a rezultat je za nekoliko nijansi svjetlija i iznenađujuće prirodna boja kose.

Hidrogen peroksid se inače miješa s bojom za kosu pa je manekenka zato upozorila druge da ne isprobavaju olako ovu tehniku kod kuće.

Za razliku od Kaie, mnoge druge slavne dame su se u izolaciji okrenule neprirodnim bojama kose, pa se tako Dua Lipa obojila u ružičastu, a Hillary Duff u nebeskoplavu boju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.