Kako poznate Hrvatice nose najpoželjniju proljetnu tkaninu?

Foto: Instagram

TRAPERICE su uvijek "in", no ovog proljeća u modi su i neki drugi komadi od trapera.
 
Uz traper jakne i suknje, koje su još prije par sezona doživjele svoj veliki modni povratak, sada su hit i kombinezoni od trapera, a nova sezona donijela je i neke nove krojeve, siluete, nijanse... A sve najnovije traper trendove već su dobro proučile i naše poznate dame čiji vam Instagrami mogu poslužiti kao savršena modna inspiracija za proljeće. 
 
 
Ove sezone najpopularniji je traper u tamnoj nijansi, a to dobro zna i Iva Radić koja je pogodila i s odabirom modela traperica jer je visoki struk i dalje najpoželjniji. Poželjno je kombinirati i traper s traperom, a to ovog proljeća možete učiniti poput manekenke Helene Šopar, koja nosi traper jaknu s trapericama, ili vam kao inspiracija može poslužiti Sonja Kovač koja kombinira neke druge traper komade.
 
 
 
Voditeljica Marijana Batinić vaša je ultimativna inspiracija za kombiniranje suknji od trapera koje su joj u posljednje vrijeme postale omiljeni komad, dok je Petra Nižetić demonstrirala sve čari traper kombinezona.
 
 
 
Lana Jurčević potvrdila je da je i dalje cool otkriti ramena u traper jakni te je nositi bez ičega ispod.
 
 
Što se tiče traperica, čini se da su među Hrvaticama i ove sezone najpopularniji uski modeli s malo kraćim nogavicama u kombinaciji s tenisicama, a u nastavku donosimo još malo domaće inspiracije za proljetne kombinacije s traper komadima. 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.