Katie Holmes kakvu ne viđamo često: U izazovnom izdanju zasjala na naslovnici

ČASOPIS InStyle ugostio je slavnu glumicu Katie Holmes na svojoj naslovnici koja je upravo ugledala svjetlost dana. Tom prilikom je Katie dala i intervjuu u kojem je iskreno progovorila o životu nakon razvoda od filmske zvijezde Toma Cruisea.

Par se vjenčao 2006. godine, a u braku su dobili kćer Suri. Kako je glumica ispričala, razvod je bio "intenzivno razdoblje tijekom kojeg je vladao velik interes javnosti za njih".

"Toliko ljudi koje nisam poznavala su mi postali prijatelji i pomogli nam", prisjetila se i dobrih strana jednog od najtežih životnih razdoblja za nju i njezinu kćer.

Iako su razlozi raspada njihovog braka ostali tajni, Holmes je nakon toga napustila Scijentološku crkvu kojoj su ona i Cruise pripadali. Nakon toga je šest godina bila u vezi s Jamiejem Foxxom, ali su prekinuli prošle godine.

No unatoč još jednom ljubavnom brodolomu, čini se da Holmes živi najbolje godine svog života. Barem ako je suditi prema njezinom fantastičnom izgledu.

Iako je najčešće viđamo u decentnim kombinacijama, glumica je ovog puta pokazala sve svoje atribute i zasjala punim sjajem. Haljina u stilu crop topa i uske suknje naglasila je njezinu vitku liniju, dok je jednostavna frizura u fokus stavila njezinu prirodnu ljepotu.

Obožavatelji nisu skrivali svoje oduševljenje pa su je počastili brojnim komplimentima poput "čarobna", "očaravajuća", "prelijepa" i "oduzimaš dah".

Ništa manje zavodljive nisu ni kombinacije u kojima je pozirala na fotografijama koje krase unutrašnjost časopisa. 

"I Jamie Foxx ju je pustio da ode? Prelijepa je", samo je jedan od oduševljenih komentara.

"Foxx će se pojesti od muke", složio se drugi.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.