Kendall Jenner pokazala gigantsku tetovažu zmije na stražnjici

Foto: Instagram

NOVA godina, novi angažmani.

Kendall Jenner prošle je godine dominirala modnim pistama i naslovnicama, a čini se kako ništa drugačije neće biti niti ove, jer je u prvih nekoliko dana 2017. godine, već zasjala na naslovnici slavnog časopisa V.

21-godišnja manekenka naslovnicu je snimila uz još nekoliko kolegica, a to su Joan Smalls, Amber Valetta, Lara Stone, Ellen Rosa i Carolyn Murphy, a tema siječanjskog izdanja časopisa bila su tijela i tetovaže. No, u pozadini svega toga su životni izbori svake od spomenutih ljepotica, koji odražavaju neku vrstu buntovništva za njih.

Tako Kendall nije doista napravila pravu tetovažu gigantske zmije na stražnjici, nego je ona napravljena samo za potrebe snimanja, a manekenka je zasjala i sa znatno dužom kosom te dramatičnim smoke eyes make up-om, pritom pokazujući obline.

U intervjuu je izrazila svoje divljenje prema Rihanni te činjenici kako ona baš nikada ne griješi, kada je u pitanju moda, a priznala je i kako je piercing na bradavici napravila u buntovničkom razdoblju života, kada joj nije bilo nimalo lako.


"Jako sam se bojala i boljelo je, no ne onako kako su mi drugi govorili da će boljeti", zaključila je smeđokosa ljepotica, za koju smo sigurne kako će i ovo biti njezina godina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.