Korana i Sonja potvrdile da je dekolte i dalje najjače žensko oružje zavođenja

Foto: Instagram

DUBOKI dekolte desetljećima slovi kao glavno žensko oružje zavođenja, no dizajneri su se posljednjih godina trudili da to promijene.

Preselili su ga na bočnu i donju stranu grudi te bokove, pokušali zamijeniti ogoljenim ramenima, otkrivenim leđima i cropanim topićima, no nijedna se opcija nije pokazala ni približno zavodljivom i izazovnom kao klasični dekolte, što su sada potvrdile i dvije poznate Hrvatice.

Sonja Kovač i Korana Gvozdić na Instagramu su isti dan objavile fotke na kojima nose crne haljine s dubokim dekolteima u kojima obje izgledaju fantastično.

Sonja je pozirala u haljini koja se veže oko vrata i ima duboki V-izrez, a iskombinirala ju je s dugačkim zlatnim naušnicama koje su joj podarile glamurozni look.

Korana je pokazala mali, ali ključni dio svoje haljine sa superdubokim dekolteom zanimljivog oblika, a i ona je stajlingu dala dozu glamura upečatljivim naušnicama te decentnom ogrlicom.

A osim što su potvrdile da ništa ne može zamijeniti duboki dekolte, Sonja i Korana su dokazale i da je s modnim klasikom kao što je crna haljina nemoguće pogriješiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.