Kosa i zvijezde: Koja vam boja najbolje pristaje po horoskopu

Foto: 123 rf

NA PRVU vam se ideja biranja boje kose prema horoskopu može činiti čudnom, no razmislite malo...

Horoskop otkriva karakteristike osoba rođenih u određenom znaku, a jasno je da ćete najprirodnije izgledati kada će vaša kosa i odjeća pratiti vašu osobnost.

Prema portalu Horoscope.com, ženama u određenom znaku najbolje stoje slijedeće boje kose.

Jesu li pogodili?

ŽENA OVAN

Nešto hladnije po prirodi, odlučne i samopouzdane Ovnice biraju jednostavne smeđe nijanse koje se presijavaju na suncu, crvenu kosu u kombinaciji s bob frizurom ili praktične plave nijanse prošarane pramenovima.

ŽENA BIK

Snažne, odvažne i neustrašive. Ženama rođenima u znaku Bika najbolje pristaju sve nijanse crvene kose, kao i smeđa, crna i plava koje imaju crvenkasti odsjaj.

ŽENA BLIZANAC


Mladolike i vesele žene Blizanci vole pramenove u boji vanilije i svijetle nijanse smeđe kose koje lice uvijek čine mladim i vedrim.

ŽENA RAK


Nježne Račice vole plavu i svijetlosmeđu kosu koja pristaje njihovoj brižnoj i toploj naravi. Često desetljećima nose istu boju kose.

ŽENA LAV

Nema lavice kojoj kosa puno ne znači. Ove tople i simpatične žene vole biti u centru pažnje, a najčešće biraju smeđu kosu s toplim plavim pramenovima oko lica.


ŽENA DJEVICA

Djevice vole imati svaki detalj pod kontrolom, a tu se ubraja i njihova kosa. Nije im žao potrošiti novac na frizera i skupe pramenove, a njihov je osnovni preduvjet da kosa izgleda prirodno, nenapadno i uredno. Plavi pramenovi, baš kao i srednje smeđe nijanse njihov su najčešći izbor.

ŽENA VAGA

Opuštenim, društvenim i smirenim Vagama lijepo pristaje nježna plava kosa, s pepeljastim odsjajem ili čokoladno smeđa boja, koja uvijek izgleda njegovano.

ŽENA ŠKORPION

Zavodljive i mistične, zgodne Škorpionke uvijek izgledaju ženstveno i sexy. Vole provjerene crne, smeđe i crne nijanse koje najbolje ističu njihovo lice, bez prevelikih eksperimentiranja. 

ŽENA STRIJELAC

Avanturistički nastrojene i uvijek optimistične, ove žene vole putovati i isprobavati nove stvari, a njihova kosa često je u vedrim, svijetlim nijansama. Vole plavu boju, a super im pristaje i crvena i narančasta.

ŽENA JARAC

Žene rođene u ovom znaku ozbiljne su, ambiciozne i marljive, a vole da njihova kosa izgleda skupo i luksuzno. Bogate smeđe nijanse te lijepi plavi pramenovi idealni su za Jarčice koje se od početka karijere zamišljaju na mjestu direktorice.

ŽENA VODENJAK

Originalne Vodenjačice mogu si dozvoliti različite lude i odvažne frizure, ali i boje. Kosa u 2 nijanse za njih nije ništa neobično, baš kao ni ljubičasta, plava ili zelena boja. Ako se odluče držati klasične plave, smeđe ili crne boje, sigurno će monotoniju "razbiti" nekom cool frizurom.

ŽENA RIBA

Ribe su kreativne, mistične i sanjive pa im odlično pristaju boje koje naglašavaju njihovu gotovo vilinsku narav. Nježne plave nijanse, pepeljasti pramenovi, nježno narančasta i crvena boja, kao i svijetlo smeđa, odlično pristaju ženama iz ovog znaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.