Kupaći kostim ili donje rublje? Tatjana Dragović zbunila fanove fotkom s plaže

Foto: Instagram

BIVŠA manekenka Tatjana Dragović zapalila je Instagram svojom posljednjom objavom.

Na društvenoj mreži podijelila je fotku na kojoj pozira uz plažu u kupaćem kostimu s jednim neobičnim detaljem zbog kojeg su je mnogi u komentarima upitali je li ipak riječ o donjem rublju. 

Crni bikini s trokutićima na gornjem dijelu i laskavim gaćama s povišenim strukom na rubovima krasi čipka koja nije baš tipičan detalj na kupaćim kostimima, no Tatjana bi ga lako mogla učiniti poželjnim. Čipka je klasičnom crnom badiću podarila dozu seksepila i puno zanimljiviji izgled, a njoj je osigurala hrpu lajkova i komplementa na društvenoj mreži za koje je, dakako, zaslužna i njezina besprijekorna figura i u 41. godini.

A da Tatjana zna odabrati badić koji će joj na plaži osigurati sve poglede, dokazala je i prošlog vikenda u jednodijelnom modelu u boji kože kojeg se možete prisjetiti OVDJE. I tada je, kao i sada, svoj plažni look upotpunila zlatnim nakitom koji je i najbolji izbor za ljeto jer se savršeno slaže s preplanulim tenom pa je Tatjana jedna od dama koje se definitivno isplati pratiti ovog ljeta za stilsku inspiraciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.