Lana Jurčević i njena zgodna prijateljica prošetale gradom kao po modnoj pisti

VELIKU ljubiteljicu mode Lanu Jurčević nemoguće je vidjeti nedotjeranu. Pomno bira svoje odjevne kombinacije čak i za najobičnije šetnje gradom, a već je na prvi pogled jasno da ništa ne prepušta slučaju.

Na Instagramu je objavila dvije fotografije iz zagrebačke Ilice, a najviše pažnje privukli su stajlinzi nje i njene zgodne prijateljice.

Lana je odabrala minimalistički pristup pa je cijeli njen look baziran na zemljanim nijansama. Minicu s upečatljivim džepovima kombinirala je uz oversize džemper, a upravo je takav model nedavno najavljen kao jedan od najpoželjnijih modnih ulova ove jeseni. Lakirane gležnjače sa srednje visokom potpeticom odlično su se uklopile u ovaj stajling, dok je klasični smeđi šešir bio "točka na i".

Gotovo identičan šešir odabrala je i njezina prijateljica Daria Matić, koja se odlučila za potpuno drugačiji, ali jednako efektan outfit. U njemu hlače s istaknutim džepovima vode glavnu riječ. Riječ je o omraženom trendu koji je odavno zavladao i ulicama Zagreba, poznatijem pod nazivom "utility". Neutralni, zemljani tonovi, širok kroj i predimenzionirani džepovi glavna su obilježja ovog stila.

Iako bi većina dama ovakve hlače kombinirala uz basic majice, Daria je odabrala suprotan pristup pa je svoju kombinaciju upotpunila izazovnom košuljom na vezanje. Dekolte koji vrlo lako krade poglede u kombinaciji s naglašenim strukom dobitna je kombinacija ako želite naglasiti vlastitu ženstvenost.

Bravo, cure!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.