Lana Jurčević je već uskočila u zimske krpice i potvrdila nastavak hit trenda

PROŠLU zimu obilježio je modni komad oko kojeg su se često lomila koplja. U njega se ili zaljubite preko ušiju ili vam je njegova popularnost potpuno neshvatljiva. Između ne postoji.

Pogađate? Riječ je o teddy kaputu. 

Upravo je on bio omiljen odabir svjetskih trendseterica, a njegovu popularnost potvrdile su i poznate Hrvatice. Tako ga je Severina kombinirala u casual varijanti, a Lana Klingor je svojim primjerkom ovog kaputa izazvala žustru raspravu. Osim što je ova hit jakna nevjerojatno topla, podjednako je stajliš te udobna. Svoje mjesto je pronašla u kolekcijama luksuznih brendova kao što su Burberry i Paul Smith, a da je pravi must have, potvrdile su i brojne high street trgovine uvrstivši ga u svoju ponudu.

Da bi i ove godine trebali napraviti mjesta u svom ormaru za teddy kaput, dokazala je i Lana Jurčević.

Domaća pjevačica trenutno boravi u Berlinu, a protiv hladnoće se bori uz pomoć outfita u kojem glavnu riječ vodi teddy kaput. Odabrala je upečatljivi primjerak u ružičastoj boji kojim je upotpunila basic vestu s visokim ovratnikom te neobične, široke hlače vrećastog kroja.

Ipak, nije odoljela svom stajlingu dodati i dozu glamura pa je pogled sakrila iza bijelih sunčanih naočala s mačkastim okvirom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.