Liste najbolje odjevenih zvijezda sve su gore i gore

Foto: Getty 

NIJE ni važno odijevaju li se same ili iza svakog njihovog outfita stoji cijeli tim stilista, slavne dame uvijek imaju veliku bazu obožavatelja njihovog modnog izričaja.
 
Za svoj stil stalno dobivaju i raznorazna priznanja od strane modnih časopisa. Tako je prije dva mjeseca Daily Front Row proglasio Kendall Jenner modnom ikonom desetljeća, a sada je i Glamour složio svoju zvjezdanu stilsku listu. Časopis je izabrao 50 najbolje odjevenih slavnih dama, no na njihovoj listi Kendall je zauzela tek 17. mjesto, a evo i tko je ušao u top 10: 
 
10. Lily Collins 
 
 
Dizajneri obožavaju odijevati britansku glumicu, a ona jednako blista u ležernim, kao i u glamuroznim izdanjima. 
 
9. Rihanna
 
 
Kraljica modne odvažnosti uvijek među prvima nosi najnovije trendove, a na njoj i najružniji komadi izgledaju cool. 
 
8. Kate Middleton
 
 
I jedna pripadnica kraljevske obitelji ugurala se među top 10 najbolje odjevenih slavnih dama. To i nije toliko iznenađujuće s obzirom na njen veliki modni utjecaj i činjenicu da svaki put kada odjene nešto iz Zare ili Topshopa, ti komadi s polica nestanu u trenu.
 
7. Selena Gomez
 
 
Disneyjeva zvijezda odrasla je u pravu fashionisticu, a najpraćenija osoba na Instagramu definitivno se zasluženo pozicionirala visoko na ovoj listi.
 
6. Meghan Markle
 
 
Možda je znate samo kao djevojku princa Harryja, no zvijezda serije Suits imala je ubojit stil puno prije nego je upoznala svog dečka.
 
5. Zendaya
 
 
Još jedna bivša Disneyjeva zvijezda našla se visoko na listi najbolje odjevenih slavnih dama, a ova modna kameleonka to itekako zaslužuje.
 
4. Emma Watson
 
 
Elegantna, profinjena i chic, Emma je prava dama s odličnim stilom zbog kojeg odskače od ostalih zvijezda s liste. 
 
3. Kristen Stewart
 
 
"Kristen ima jako odvažan i jednostavan pristup svom stilu. Ne boji se riskirati i biti drugačija te svemu daje dašak osobnosti. Zato je smatram pravom modnom ikonom," prokomentirala je direktorica časopisa, Natalie Hartley.
 
2. Dakota Johnson
 
 
"Ona se ne srami dubokog dekoltea, no najčešće bira čedne, vintage haljine kojima poručuje da ne treba uvijek izgledati seksi kako bi privukla pažnju," opisala je Dakotin stil urednica The Telegrapha, Charlie Gowans-Eglinton.
 
1. Gigi Hadid
 
 
"Gigi je jedinstvena ljepotica i ima poseban modni izričaj. Ona je južnjačka djevojka koja izgleda jednako dobro u sportskim krpicama kao i u elegantnim, glamuroznim toaletama," prokomentirao je Tommy Hilfiger. Zanimljivo je da se njena sestra Bella našla tek na 19. mjestu ove liste.
 
Prema istom časopisu najbolje odjevenim muškarcem u 2017. godini proglašen je glumac Jamie Dornan, poznatiji kao Mr. Grey iz filma 50 nijansi sive.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.