Ljupka vješto spojila ljetne i jesenske hitove u outfitu koji bi rijetki nosili

BIVŠA manekenka, a danas uspješna dizajnerica, Ljupka Gojić Mikić, i dalje živi modu pa redovno izaziva pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Čak i kada se čini da nije uložila nimalo truda u osmišljavanje odjevnih kombinacija, ona jako dobro zna kako se istaknuti. Tako je ljetos zasjala u savršenoj haljini koju bi mnoge dame poželjele imati u svom ormaru, a potom je izvukla još jednog asa iz rukava kojeg se ne bi posramila ni sama vojvotkinja.

Iako vjerno prati najnovije trendove koji nezaustavljivo stižu sa svjetskih modnih pista, ne odustaje ni od svog stila te jasno daje do znanja da je baš briga za nepisana modna pravila.

Također, rado spaja nespojivo i oduševljava kombinacijama koje bi se samo rijetki usudili nositi, a glavnu riječ u takvim outfitima u posljednje vrijeme često ima ljetna haljina od koje ne odustaje ni tijekom jesenskih mjeseci. Upravo to je bio slučaj i sada.

Lepršavu bijelu haljinu s retro gumbima odlučila je nositi raskopčanu te je odjenuti na klasične, uske traperice. Nije zaboravila ni kaubojske čizme koje upravo proživljavaju velik povratak na modnu scenu, a preko svega je prebacila predimenzioniranu vestu. 

Iako se čini kao da nije uložila nimalo truda u smišljanje ovog outfita, morate se složiti da rezultat izgleda iznenađujuće stajliš.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.