Maja Šuput je neprepoznatljiva s novom frizurom: "Izgledaš k'o pola milijuna"

Foto: Instagram

IAKO od njenog spektakularnog vjenčanja nije prošlo ni mjesec dana, Maja Šuput Tatarinov odavno se vratila brojnim obvezama. Nakon svadbenog slavlja pjevačica i njen novopečeni suprug Nenad otputovali su na jednu od Majinih omiljenih destinacija - Ibizu, ali tamo su se zadržali tek nekoliko dana. Sasvim dovoljno da se pohvali zavidnom kolekcijom kupaćih kostima i najavi neke od najvećih trendova koji će ovog ljeta vladati plažama.

Ipak, čini se da Šuput najbolje funkcionira kada je njen raspored krcat projektima na kojima radi, a ako je suditi prema društvenim mrežama takvih je trenutno jako puno. Upravo zbog jednog projekta Maja se odvažila na potpunu transformaciju te je svoju kratku kosu obogatila dugačkim ekstenzijama.

Zahvaljujući valovima u kosi istovremeno je postigla romantičan, ali i seksi look, a nije odoljela ni šiškama koje svima laskaju.

Njeni su fanovi s potpunim oduševljenjem dočekali ovu transformaciju pa joj je jedna od obožavateljica poručila da "izgleda k'o pola milijuna umotana u bombon".

Drugi su bili nešto manje maštoviti u pronalaženju usporedbi, ali svakako nije nedostajalo komplimenata.

"Predobro ti stoji ova frizura, blistaš" i "Prekrasna si", samo su neki od njih, a jedan od obožavatelja je zaključio da "brak dobro utječe na Maju".

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.