Manekenka "starije generacije" pokazala da je zanosnija i od nekih mlađih kolegica

Foto: Splash, Getty

NJENA manekenska karijera započela je davne 2003. godine, no ona je i dalje jedno od najtraženijih lica u industriji.
 
Riječ je nizozemskoj ljepotici Doutzen Kroes, poznatoj po putenim usnama i savršeno isklesanom tijelu, zbog čega je i godinama bila Victorijina anđelica. A nakon 15 godina hodanja po pisti i dvoje djece, 33-godišnja manekenka i dalje izgleda bolje od nekih puno mlađih kolegica, na što nas je sada samo ponovno podsjetila.
 
 
Doutzen je trenutno u New Yorku gdje se održava Tjedan mode, koji ovoga puta samo prati iz prvih redova publike, a lijepa manekenka pokorila je Veliku jabuku svojim odličnim outfitima. Uoči početka Tjedna mode viđena je i u dva odlična, ali i potpuno različita dnevna izdanja. 
 
 
U zelenoj bomberici, crvenoj plisiranoj suknji i crnim kožnim čizmama pokazala je svoju razigranu, mladenačku stranu, dok je u tamnoplavom izdanju s mornarskim kaputom izgledala jako ženstveno i elegantno. 
 
 
Na koktel zabavi dizajnera Stuarta Weitzmana odisala je seksepilom u kratkom PVC baloneru i visokim jarkocrvenim čizmama.
 
 
Za reviju Toma Forda uskočila je u elegantnu dugačku crnu haljinu s prozirnom tkaninom na ramenima i dekolteu, koja je istaknula njenu zanosnu figuru.
 
 
Nakon revije ponovno je uskočila u PVC baloner i pridružila se svojim puno mlađim kolegicama u večernjem izlasku, a 22-godišnja Hailey Baldwin i 29-godišnja Joan Smalls ovoga puta ostale su u njenoj sjeni.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.