Melania Trump božićno drvce za Bijelu kuću preuzela u kaputu od 16 tisuća kuna

Foto: EPA-EFE

AMERIČKA prva dama Melania Trump službeno je preuzela božićno drvce koje će ove godine krasiti Bijelu kuću, nastavljajući tako tradiciju koja se njeguje od 1960. godine.  

Uz vojnu pratnju i vojni orkestar supruga američkog predsjednika izašla je iz Bijele kuće kako bi pregledala drvce dopremljeno u kočiji.

Ono će biti postavljeno u Plavoj sobi Bijele kuće gdje će se odvijati središnji dio ovogodišnjega blagdanskog ukrašavanja. 

Drvce je Melaniji predao Larry Snyder s farme u dolini Mahantogo iz američke savezne države Pennsylvanije. Snyder je pobijedio na godišnjem natjecanju Državne udruge za odabir božićnog drvca, koje se održava od 1966. godine, što pobjedniku pruža mogućnost i čast da stablo preda predsjednikovoj obitelji.

Prva dama SAD-a za ovu je prigodu obukla prekrasan crni kaput s izvezenim cvijećem koji potpisuje luksuzna modna kuća Dolce & Gabbana i čija je cijena 2350 dolara, što je gotovo 16 tisuća kuna. Skupocjeni kaput je iskombinirala s crnim visokim čizmama s prepoznatljivim crvenim potplatom Christiana Louboutina te crnim skinny hlačama i džemperom u istoj boji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.