Minica Nine Badrić našla se u fokusu zbog jednog detalja: "Komad i pol"

KOŽNE minice ponovno su se našle u modnom fokusu. Iako ovaj klasik s vremena na vrijeme odstupi s modnog trona i zamijene ga neki drugačiji modeli suknji, povratak kožne minice uvijek je dočekan s odobravanjem trendseterica.

Ona je sigurna i isplativa modna investicija pa ne čudi što je vrlo brzo postala ovosezonski hit. Obožavaju je rokerice, buntovnice, ali i romantičarke koje svom outfitu žele dodati dozu izazovnosti. Senzualna je i dramatična, a uklapa se u svaki stil.

Svoj primjerak nabavila je i Nina Badrić koja ju je odlučila odjenuti za nastup na proslavi 110. rođendana zagrebačkog Velesajma.

Ipak, minica koju je domaća pjevačica odabrala zahvaljujući jednom pomalo neobičnom detalju odskače od svih modela koje ste dosad vidjeli. Dupli prorez garantirano privlači poglede i noge stavlja u prvi plan. Također, ova minica specifična je po izrazito visokom struku te kroju koji naglašava ženstvene obline. Metalik boja također je jedan od posljednjih modnih hitova, a Nina ju je odlično iskombinirala uz druge zagasite nijanse.

Elegantna majica s visokim ovratnikom te crne gležnjače sa šljokičastim detaljima pokazali su se kao pun pogodak, dok joj je kratka i upečatljiva bunda osigurala toplinu.

Istovremeno odvažno i elegantno. Za čistu peticu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.