Mirjana Mikulec otkriva kako ovih blagdana ukrasiti dom crvenim detaljima

Foto: Darko Mihalić

KADA su božićne dekoracije u pitanju, crvena boja kraljica je svih dekoracija. 

Tako nam je otkrila poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, čije ideje vrlo rado gledamo i primjenjujemo, kada je u pitanju uređivanje i dekoriranje životnog prostora.
 
 
 
 
S crvenom ne možete pogriješiti. Ako niste stručnjak za dekoriranje i uvijek mislite da vam nedostaju ideje, s crvenom ćete si olakšati posao. Ubacite u prostor par prigodnih detalja u toj jarkoj boji, poput ukrasnih jastuka, vaza i zdjelica za bombone i već ste postigli blagdanski ugođaj, a kada se zasitite lako sve vratite na staro. 

 
 
Dekoriranje prostora određeno je nekim bitnim smjernicama koje nameće vaš dom. Ako je on minimalistički uređen tada odlično podnosi sve stilove dekoriranja i moguće je čak dodati i neke manje komade namještaja, koji će naglasiti atmosferu blagdana. Crveni stolić sa svijećama i krzneni tabure odlični su kandidati za vaš prostor.
 
 
 
Interijeri koji su  već jasno stilski određeni  i karakterni  svakako iziskuju više pažnje kod biranja dekoracija koje se moraju savršeno uklopiti u zadane okvire i biti smislena nadogradnja dizajna. Tada je najbolje koristiti paletu boja koja je već u prostoru, kao i materijale.
 
 
 
Svakako imajte na umu da je za dekoriranje i ugođaj vašeg doma dovoljno samo malo detalja, ne treba pretjerivati da biste osjetili čarobnu transformaciju prostora, otkriva Mirjana.      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.