Mišići od kojih rastu zazubice: Jason Derulo otkrio tajnu svojih savršenih trbušnjaka

Foto: Instagram

SLAVNI pjevač u 2016. godinu ušao je sretno zaljubljen i u golišavom izdanju.

Jason Derulo ovih dana uživa u sunčanom Miamiju. I dok mi obični smrtnici čistimo snijeg ispred svojih zgrada, Jason uživa na sunčanim plažama, u društvu prelijepe djevojke Daphne Joy, koja je poznata i kao majka djeteta 50 Centa.
 
 
A kako bi bili još ljubomorniji na njih, zgodni par objavio je i zajedničku sliku s plaže, na kojoj su oboje pokazali savršena, preplanula tijela, a Jason je nekoliko dana ranije, također na Instagramu, obožavateljice razveselio još jednom sexy slikom, na kojoj je pozirao potpuno gol, skrivajući strateško mjesto rukom.
 
Iako je naglasio kako ne želi previše pričati o svom privatnom životu, što je čini se bila jedna od njegovih novogodišnjih odluka, ipak je priznao kako trenutno itekako uživa u životu.
 
 
Također, otkrio je i tajnu svojih savršenih trbušnjaka po kojima je, među ostalim, široko poznat. 
 
"Sve je u tome da na kalorije gledam kao na gorivo, a ne užitak. Volim uživati, no kada je u pitanju hrana, na nju više gledam kao gorivo, a manje kao zabavu. Odavno sam prestao s dijetama, više je u načinu života na koji živim", započeo je Jason.
 
 
"Najbitnija je ravnoteža. Uglavnom jedem visoko proteinsku hranu i vrlo malo ugljikohidrata. Vrlo rijetko jedem kruh. Također, ponekad vježbam i po tri puta dnevno." Naravno!
 
No, svaka čast na ustrajnosti i disciplini. Jason i Daphne doista su sexy par!
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.