Misterij riješen: Evo kako fashionistice "uvlače" masivne džempere u uske suknje

Foto: Instagram, Twitter

JEDNA od omiljenih jesenskih odjevnih kombinacija fashionistica je spoj masivnog džempera i elegantne suknje pri čemu izgleda kao da je džemper uvučen u suknju. 

No, ako ste je pokušale rekreirati i u tome niste uspjeli, niste jedine. Naime, iza svega stoji jedan stilski trik kojeg je sada otkrila jedna djevojka na Twitteru, a njezin tvit postao je viralan.

"Šefe, oprosti što kasnim tri sata. Pokušavala sam shvatiti kako influencerice uvlače goleme džempere u minijaturne suknje", napisala je jedna korisnica Twittera, na što joj je druga odgovorila videom u kojem objašnjava taj iznenađujuće jednostavan postupak. "Jednostavnije je no što mislite", napisala je u opisu videa u kojem je otkrila da je trik u tankom remenu. Pogledajte video:

"Pokušavao sam godinama ovo dokučiti i sad mi kažete da je sve što mi treba tanki remen???" "Ne mogu vjerovati da mi ovo dosad nitko nije rekao!" "Napokon smo saznali istinu", samo su neke od brojnih reakcija na ovaj video koje su preplavile Twitter pa vjerujemo da će ova kombinacija, sada kada svi znaju u čemu je trik, biti još popularnija.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.