Mlada pjevačica Zendaya sinoćnjom kreacijom vratila je glamur na crvenih tepih

Foto: REX

NJEZIN stil se pomno prati...
 
Sinoć je u Hollywoodu održana premijera filma "Spider-Man: Homecoming", u kojem ulogu ima i mlada glumica i pjevačica, 20-godišnja Zendaya, koja je na crvenom tepihu zasjala u punom sjaju.
 
 
Bivša Disney zvijezda, potrudila se da sve oči budu na njoj, a u tome joj je pomogla raskošna i romantična roza haljina, koju potpisuju Ralph & Russo, koja je vratili dobri, stari glamur na crveni tepih.
 
 
Haljina je imala veliki prorez, dublji dekolte, dugi šlep te choker ovratnik, a talentirana Zendaya nosila ju je na štikle u istoj boji te uz par raskošnih naušnica. Make-up je bio u zemljanim tonovima, jer doista nije bilo potrebno pretjerivati pored ovakve haljine pa je glumica oduševila i beauty odabirom.
 
 
S obzirom na to da u posljednje vrijeme na crvenim tepisima viđamo uglavnom neukusno golišave kombinacije, lijepo je vidjeti seksepil u pristojnom izdanju, a Zendaya u posljednje vrijeme ne griješi na crvenim tepisima.
 
 
Sjetimo se samo njezine zelene kreacije iz svibnja ove godine, na dodjeli MTV Movie & TV nagrada, koja je oduševila kritičare. I dok su neke njezine kolegice pokazivale donje rublje na dodjeli, Zendaya se odlučila za primjereno prozirnu haljinu, koja nije otkrivala sve, no otkrivala je dovoljno.
 
 
Svakako ćemo pratiti njezine buduće pojave na crvenim tepisima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.