Mladenci otkrili zbog kojih šest troškova na vjenčanju najviše žale

Foto: Pexels

NAKON što vjenčanje prođe, mnogi mladenci požale što su "bacili novac" na neke stvari. No, kada se nalazite usred planiranja jednog od najposebnijih dana u svom životu, svaki detalj vam je bitan, a svaki trošak opravdan i nužan.

Često, tek danima nakon velikog dana shvate da su troškovi mogli biti značajno manji, a ovo su troškovi koje najčešće požale:

1. Cvijeće

"Naše cvijeće je koštalo 3600 dolara. To za neke možda nije puno, ali na kraju se sve zbraja. Iako je cvijeće bilo prelijepo, nakon vjenčanja ga nismo mogli pokloniti pa je doslovno bačeno u smeće", prisjetila se Lyndsey R.

2. Razvikani fotograf

"Trebali smo razmisliti prije konačne odluke, ali mislili smo da ne možemo pogriješiti ako odaberemo nagrađivanog fotografa. Međutim, njegov kreativni izričaj jednostavno nije bio u skladu s onim što smo željeli. Trebali smo više proučiti njegov portfelj i razgovarati o onome što smo imali na umu. Sada mislim da smo mogli pronaći fleksibilnijeg fotografa koji bi bio spremniji prihvatiti naše ideje i to za razumniju cijenu", priznala je Debbie T.

3. Tradicionalna vjenčanica

"Gledajući unatrag, voljela bih da nisam potrošila novac na tradicionalnu vjenčanicu, već na jednostavnu haljinu koju bi mogla odjenuti nekom drugom prilikom", zaključila je Yaoyao M. koja priznaje da je, sve zajedno, netipično malo novca potrošila na svoje vjenčanje.

4. Dekoracije

Somer S. kaže kako su najviše novca "bacili" na dekoracije koje su nakon vjenčanja potpuno neiskoristive te sada nepotrebno zauzimaju prostor u njihovom podrumu.

5. Lokacija

"Koliko god lijep i nevjerojatan bio dan našeg vjenčanja, sada bismo oboje voljeli da nismo toliko novca potrošili na lokaciju na kojoj se odvijala proslava. Bilo bi nam draže taj novac potrošiti na medeni mjesec", priznaje Kelsey B.

6. Haljine za djeveruše

"Gledajući unatrag, ne bih potrošila toliko novca na haljine za djeveruše. U konačnici, svi gledaju mladenkinu ​​haljinu, a ne ono što djeveruše nose. Mogla sam nabaviti nešto jeftinije, što je i dalje lijepo, a da ne potrošim toliko novca na haljine, a zatim još više na preinake. Budimo iskreni: djevojke ih više nikad neće nositi", ispričala je Steph A. u razgovoru za Huffpost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.