Moćni muževi piju, a žene čuvaju leđa: Ova fotka obilježila je after party dodjela MTV VMA

Foto: Instagram, Tumblr, MTV

NA OVOGODIŠNJIM dodjelama nagrada MTV Video Music Awards u fokusu su bile snažne žene iz moćne industrije, no na after partyju, glavnu riječ vodili su muškarci.



Dečki su damama galantno prepustili "njihovu večer" pa je tako Beyonce bila apsolutna pobjednica dodjela, Kim Kardashian pokupila brojne hvalospjeve zbog vitke linije i jedne od najboljih kombinacija na crvenom tepihu dok je Alicia Keys još jednom dobila priliku istaknuti kako odbija skrivati lice iza šminke kako bi je javnost smatrala lijepom.



Kad su se ugasila svjetla pozornice glazbeni moguli napokon su mogli sjesti za stol i opustiti se uz čašu dobre kapljice, a tako je i nastala ova fotografija s 5 slavnih parova koja obilazi internet.

Na fotografiji su Alicia Keys i suprug producent Swizz Beats, Beyonce i suprug Jay-Z, Lauren Branche i skladatelj Steve Stoute te P.Diddy i njegova dugogodišnja ljubavnica, lijepa pjevačica Cassie.


 

Fotku je prvi objavio Swizz Beats, uz naslov: "Obiteljska zona", što savršeno opisuje ovu grupu prijatelja i bliskih suradnika.

Nedostaju još samo Rihanna i Drake!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.