Modna varka: Na prvi pogled nećete shvatiti što Adriana Đurđević nosi na nogama

JOŠ uvijek ne znate što odjenuti za doček Nove godine? Bliži se vjenčanje bliske vam prijateljice? Imate neku drugu posebnu priliku za koju se želite dotjerati, a nedostaje vam modne inspiracije? Kada god vam ponestane stilskih ideja, slobodno zavirite na Instagram profil djevojke našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta-Cara Adriane Đurđević.

Ona je već nebrojeno puta dokazala da je prava modna maherica te umjesto da nesmotreno juri za modnim trendovima, vješto ih prilagođava vlastitom stilu. Tako je nedavno u samo jednom outfitu prezentirala sve aktualne vodeće trendove, a prije samo nekoliko dana je rizičnim dekolteom i "ubojitim" čizmama pokorila londonske ulice. No, za kopiranje njezinih stajlinga je potrebno imati i ponešto hrabrosti, ali čak i ako niste toliko odvažni, oni vam mogu poslužiti kao odlična modna inspiracija.

Upravo zahvaljujući smislu za modu i neumornom objavljivanju na društvenim mrežama, Đurđević se može pohvaliti impresivnim brojem pratitelja na Instagramu koji s oduševljenjem dočekaju svaki njezin novi stajling.

Zanimljivo je kako je ova dubrovačka pravnica osobito slaba na jedan iznenađujuć modni hit - neugledne najlonke. Otkako je stigla zimska sezona, u njezinim stajlinzima čarape oko kojih se lome koplja redovito vode glavnu riječ, a ovog puta je uz njihovu pomoć napravila odličnu modnu iluziju.

Za večernji izlazak u Londonu gdje provodi blagdane odjenula je retro mini haljinu. Ipak, čak ni cvjetni uzorak te puf rukavi nisu uspjeli zasjeniti naizgled obične crvene najlonke. 

Adriana ih je spretno iskombinirala uz salonke u istoj boji te vas optičkom varkom natjerala da dva puta pogledate u njezine noge kako biste se uvjerili da ne nosi ekstremno visoke čizme. Uz to, posegnula je za još jednim povratničkim trendom - širokim remenom. Njime je naglasila vitki struk te ženstvenu liniju, a cjelokupnom kombinacijom je još jednom uspješno ukrala sve poglede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.