Modne lekcije poznatih Hrvatica: Kako odabrati idealne čizme prema dužini suknje

Foto: Bojan Zibar

I DOK početak jeseni mnogim ženama stvara probleme pri slaganju outfita, Iva Jerković i Bojana Gregorić Vejzović s tim nemaju problema.

Na eventu u jednom zagrebačkom šoping centru obje su se pojavile u kombinaciji suknje, odnosno haljine i čizama te su demonstrirale kako složiti besprijekoran outfit za ovo doba godine.

Da bi ova popularna jesenska kombinacija izgledala savršeno, važno je znati odabrati idealne čizme prema dužini suknje, a njih dvije su to očito svladale, što će vam poslužiti kao sjajan podsjetnik za ovo modno pravilo.

Iva je nosila mini haljinu zmijskog uzorka koju je iskombinirala s bež čizmama do koljena te kožnom jaknom u istoj boji, a outfit je upotpunila torbom s lancem u nešto tamnijoj bež nijansi.

Bojana je, pak, nosila zelenu čipkastu suknju midi dužine uz koju je obula niske crne gležnjače na špic. Ostatak njenog outfita sastojao se od crne majice sa slikom lubanje, kožne jakne sa zakovicama i torbe s lancem u istoj boji.

Dakle, pravilo je poprilično jednostavno: što je suknja kraća, to su čizme više i obratno - uz dužu suknju, bolje odgovaraju gležnjače, a to su modne osnove koje trebate znati da biste uspješno složile ovakvu kombinaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.