Modni listopad: Fashion.hr najavio ovosezonske revije koje će se održati na poznatoj lokaciji

Foto: Press Foto

JEDNO od najvažnijih i najvećih modnih zbivanja u Hrvatskoj, Fashion.hr vraća se i ove jeseni.

Čak 5 dana popunit će revije poznatih modnih dizajnera i nekih mladih nada koje će se po prvi puta predstaviti publici na pisti ove manifestacije.

Modne revije i ove se sezone održavaju u najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma – Paviljonu 5.

Najnovije kolekcije predstavit će tako poznata imena čije revije publika svake sezone željno iščekuje: eNVy room, Robert Sever, Ivica Skoko, ELFS, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Ana Maria Ricov, Martina Budek, Marina design u suradnji s brendom Ruke, Krie design, Gala Marija Vrbanić, Morana Krklec i Ana Bogdan.

Prvi put na pisti FASHION.HR-a nastupit će i dobitnik prestižne nagrade Najbolji mladi dizajner, koji se bira 1. listopada na najvećem natjecanju za mlade talente Portanova Fashion Incubator u Osijeku. Spoj modnih vizija mladih dizajnerskih nada i snaga modnih imena koji su se kroz godine rada dokazali na modnoj sceni, potvrđuje status najvažnije modne manifestacije koja iz sezone u sezonu uspijeva iznenaditi publiku originalnim kreativnim rješenjima.

„Izazov je svake sezone biti drugačiji i originalan, ali FASHION.HR u kreativnom smislu ide u korak s najnovijim svjetskim trendovima. Iz sezone u sezonu, uz vrhunske modne priče, pronalazimo nove načine prezentacije i komunikacije modnog sadržaja. Pokazalo se da FASHION.HR predstavlja najsnažniju produkcijsku platformu za predstavljanje najznačajnijih dizajnerskih imena. U ožujku smo tako prvi u Hrvatskoj integrirali najnoviju 360 tehnologiju u svijet mode i snimili i prikazali prvu modnu reviju u virtualnoj stvarnosti. Želimo što više modu približiti krajnjim korisnicima koristeći sve dostupne tehnologije i ove sezone nastavljamo u tom smjeru“, izjavio je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a.

Uz uzbudljive modne revije, posjetitelji će imati priliku doživjeti ovu modnu priču na najrazličitije načine pa će tako prvi put biti predstavljen i FASHION.HR Community Wall, a za vrijeme najvažnijeg modnog tjedna u sezoni lansirat će se i Viber Chat te personalizirani stickeri koje je za FASHION.HR osmislila umjetnica Boo Boo Tannenbaum. U najvećem paviljonu Zagrebačkog velesajma na više od 4000 metara kvadratnih, u pet dana održat će se 12 modnih revija, a svake sezone FASHION.HR prati više od 200 akreditiranih predstavnika medija te oko 5000 posjetitelja.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.