Najljepša blogerica na svijetu otkrila svoje beauty tajne za ljeto

Foto: Instagram

CAMILA Coelho, modna blogerica koju mnogi prozivaju najljepšom blogericom na svijetu, jedna je od onih žena čiju bismo beauty rutinu prekopirale istog trena. 

Njezin savršen ten nije samo utjecaj dobre genetike, nego i besprijekorne rutine njege kože koju baš nikada ne preskače. 

Ipak, ljeti je poprilično teško održavati savršen izgled kože tijekom dana, a ova majstorica mode i ljepote za Cosmopolitan je otkrila svoje ljetne beauty tajne kojima duguje savršen izgled i bez fotošopa. 

Nikada ne preskačite primer

Camila ima mješovitu kožu, što znači da joj je t-zona masna, a obrazi normalni ili zimi nešto suši. Kako sebum ne bi probijao na površinu kože i uništavao make-up, Camila nikada ne preskače nanošenje matirajućeg primera koji osigurava postojanost make-upa i na visokim temperaturama. 

Čuvajte i hidrirajte lice

"Ako odlučite usvojiti jedan trik od svih, neka to bude ovaj", naglašava Camila. Naime, lijepa blogerica tvrdi da je nanošenje SPF-a, nošenje šešira i sunčanih naočala ključno za održavanje dobrog izgleda kože lica te sprječavanje prijevremenog starenja. Uz to, Camila uza se uvijek ima termalnu vodicu koju povremeno raspršuje po licu kako bi ga osvježila i hidrirala. 

Nemojte koristiti istu šminku zimi i ljeti

Camila se u ljetnim danima na nekoliko mjeseci oprosti od teških tekućih pudera koje zamijeni s BB kremom, a pudere, bronzere i rumenila u prahu zamjenjuje tekućima kako bi postigla što prirodniji izgled i da bi joj koža disala.

Ne preskačite čišćenje lica

Ma koliko god umorne bile, nikada nemojte preskakati temeljito čišćenje lica i skidanje šminke. Koža će vam biti zahvalna, to vam garantiramo i mi i Camila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.