Najpoznatija holivudska stilistica savjetuje: Kako izgledati super za vrijeme Božića

ZA BOŽIĆNE tulume i neugodne večere kod roditelja svog dečka, svi želimo izgledati super, no tanka je granica između odličnog outfita i neugledne opravice, pa smo se bacili u potragu za savjetima najpoznatije celebrity stilistice uz pomoć koje zvijezde poput Demi Moore, Cameron Diaz i Eve Mendes uvijek izgledaju besprijekorno. Poznata stilistica razgovarala je s novinarkom portala Hollywoodlife koja ju je upitala za savjet u izboru outfita za božićno vrijeme. Evo što je Rachel preporučila.

Pitanje: Kako pronaći savršeni outfit koji će biti seksi i uzbudljiv, a opet i primjeren za uredske zabave i upoznavanje s dečkovom obitelji?

"Božićne proslave najčešće se i organiziraju odmah nakon posla, pa morate pronaći outfit koji će biti izvrstan od jutra do večeri. Predlažem malu haljinu, debele najlonke i ravne čizme, a preko toga elegantan sako. Nakon posla obucite štikle, skinite sako, podignite kosu i nanesite crveni ruž i spremne ste za pokret!" , preporučila je Zoe.

Pitanje: Što je s curama koje obožavaju nositi šljokice? Trebaju li izbjegavati šljokastu odjeću pri upoznavanju s obitelji svog dečka?

"Nikako! Uvijek je pravo vrijeme za šljokice, zar ne? Ja nikad ne bih htjela isključiti šljokice iz svoje garderobe, pa nemojte ni vi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.