Najstarija "tinejdžerica" iz "Pretty Little Liars" vraća se u show i ima uzbudljive nove projekte

Foto: Instagram, Tumblr

KAD SU Prije nekoliko tjedana tvorci serije "Pretty Little Liars" na društvenim mrežama objavili fotku na kojoj se nalaze scenarij i sunčane naočele, bilo je jasno da se u nove epizode vraća Jenna, mnogima najdraža zlikovka.



Jenna, koju glumi 32-godišnja Tammin Sursok, izbivala je iz serije godinu i pol, a što će raditi u novim epizodama doznala je samo 3 dana prije snimanja.

Naime, kako bi dobili što prirodnije reakcije, scenaristi ove serije glumcima daju scenarij nedugo prije snimanja pa ih i same često znaju iznenaditi nagli preobrati i uzbudljivi zapleti.

Za vrijeme izbivanja iz serije "Pretty Little Liars" Tammin je rodila kćerkicu Phoenix i pokrenula blog "Bottles + Heels" na kojem piše o putovanjima, modi, ljepoti, majčinstvu i drugim područjima koja zanimaju žene.



Lijepa glumica u međuvremenu je i snimila film "You May Now Kill the Bride", koji će izaći idući tjedan. Čini se da se jezive uloge za nju jednostavno lijepe...



Zna li ona tko je novi A?

"Jednim dijelom nadam se da sam to ja. Toliko dugo sam bila zlikovac pa su svi počeli misliti da to ipak nisam...Bilo bi zabavno da mogu reći - ipak jesam!", izjavila je zgodna glumica za Cosmopolitan.

"Pretty Little Liars" s novim se epizodama vraćaju 21.06.2016. Ako još niste pogledali trailer, možete to učiniti sada:
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.