Nepogrešivi jednobojni outfit Nevene Rendeli najbolji je pozdrav ljetu

MAMA triju djevojčica, domaća voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, najradije odabire udobne i praktične stajlinge, a njezin Instagram odaje kako su joj ovog ljeta najdraže bile maksi haljine. No to ni ne čudi. One u samo jednom potezu jamče stajliš izgled, ali i dopuštaju neometano kretanje. Ili, možda bolje rečeno, neometano trčanje za troje djece. 

No stiglo je vrijeme da Nevena toplije krajeve, more i plaže zamijeni zagrebačkim asfaltom i pozdravi ljeto kojem se opasno približio kraj, a to je odlučila napraviti upravo odličnim outfitom.

Pozirala je ispred jedne od najprepoznatljivijih zagrebačkih građevina, muzeja Mimara, a sivilo je razbila odjenuvši se od glave do pete u žutu boju. Dugačku haljinu s romantičnim valovima kombinirala je uz minijaturnu torbicu u istoj boji te jednostavne sandale, a njen odabir mnogi su pohvalili.

"Žuta je definitivno THE boja ljeta", komentirala je njena kolegica Ana Miščević te je istaknula kako upravo ta nijansa divno stoji zgodnoj Neveni.

"Da, a nisam je cijelo ljeto nosila i onda sam rekla večeras ili nikad", složila se Rendeli.

No čak i ako ste i sami uspjeli zaboraviti na ovu ljetnu boju, nema razloga za brigu. Naime, modni stručnjaci su je već najavili kao jednu od tri jarke boje koje će ove jeseni vladati ulicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.