Neprepoznatljiva Rozga: Nova frizura zasjenila je i spektakularnu haljinu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

HUMANITARNA večer Zaklade Vatreno srce okupila je domaće nogometaše i brojne javne osobe, a svojim nastupom uljepšala ju je i Jelena Rozga. No, osim nastupom izazvala je pažnju i pravom transformacijom.

Naime, kako je pjevačica već godinama vjerna svojoj kratkoj kosi te platinasto plavoj boji, bilo je pravo iznenađenje vidjeti je s ekstenzijama koje sežu sve do stražnjice. Osim zalizanom kosom, dramatičan look je naglasila i jakim make-upom kojim je istaknula oči, a njezin novi izgled svidio se i njezinoj kolegici te imenjakinji, Jeleni Karleuši.

"Wow! Hello", kratko je komentirala Karleuša.

Kada je outfit u pitanju, kreaciju koju je odabrala potpisuje domaći modni dvojac eNVy room, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, s kojima Rozga često surađuje. Ovog puta odabrala je neobičnu haljinu zanimljivog uzorka u kojoj je nemoguće ostati neprimjetan.

Dok je jedno rame skriveno trendi puf rukavom, drugo je potpuno otkriveno te naglašava ženstvenost i zavodljivost. Dozu izazovnosti dao je i izrez na leđima, dok se zlatna boja odlično uklopila uz Jeleninu svijetlu put. 

Mašnom je naglašen i njezin vitak struk, a za ovo fantastično izdanje zaradila je i kompliment svog osobnog trenera i prijatelja s kojim ju je sve češće moguće vidjeti, Ante Burazina.

"Mala gori", zaključio je Burazin, među ljubiteljima fitnesa poznatiji kao "fit medo".

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.