Ni Grubnić nije odolio beskorisnoj torbici za kojom luduju modne ovisnice

MARKO Grubnić je ponosni vlasnik već nekoliko kultnih torbica s dizajnerskim potpisima. Tako se u njegovoj kolekciji već udobno smjestila Diorova torbica iz kolekcije Saddle, čija se cijena uz mnoge dodatke može popeti i do gotovo 37 tisuća kuna. Također, jedno vrijeme iz ruku nije ispuštao ni torbicu koja je u svijetu slavnih simbol prestiža, a košta više od 50 tisuća kuna.

No, ovog puta njegovo je srce osvojio jedan poprilično neobičan model. Bizarna torbica čiji dizajn potpisuje brend Jacquemus već je nekoliko puta bila rasprodana unatoč tome što je potpuno beskorisna. Naime, toliko je minijaturna da u nju ne stane apsolutno ništa, ali je svejedno svi žele.

Neočekivanom trendu nije odolio ni Marko Grubnić, koji se najnovijim modnim ulovom pohvalio i na Instagramu. 

"Večera je poslužena. Rekli su mi da jedem puno zelenila jer je vrlo zdravo...", našalio se Grubnić aludirajući na zelenu torbicu koju je fotografirao na tanjuru, a za nju je izdvojio 516 dolara (oko 3500 kuna).

Inače, oni koji žele ovu torbicu, mogu se pretplatiti na novosti kako bi im stigla obavijest kada bude ponovno dostupna, a svoj primjerak već su nabavile i Jelena Rozga te Sonja Kovač. Očekivano, u svojoj kolekciji imaju ih i svjetske ljepotice, poput Beyonce, Kylie Jenner, Emily Ratajkowski, Kendall Jenner, Olivije Culpo i Hailey Bieber.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.