Ni Marko Grubnić nije odolio upitnom trendu koji je osvojio fashionistice

Foto: Instagram

GLOBALNA pandemija koronavirusa u kratkom je roku potpuno promijenila naše živote, od načina na koje radimo do načina na koje se družimo s obitelji i prijateljima od kojih smo odvojeni.

Velike promjene vidljive su i u modi te modnim trendovima pa su se tako, nakon dugo vremena, na prvom mjestu našle udobnost i funkcionalnost, a posebno se istaknuo jedan trend koji je nakon par godina pokušavanja konačno dobio svojih novih pet minuta slave. Riječ je o takozvanom tie-dye printu, odnosno uzorku prelijevajućih boja koji je obilježio hipijevsku modu u šezdesetima i sedamdesetima, i koji brojne slavne trendseterice u izolaciji nose na trenirkama.

Očekivano, nije mu odolio ni naš poznati stilist, dizajner i veliki zaljubljenik u modu Marko Grubnić, koji ni u izolaciji nije prestao pratiti trendove.

Grubnić je objavio fotku na kojoj nosi sportsku majicu tie-dye uzorka brenda Amiri, čija je cijena 923 eura, odnosno oko 7000 kuna. Trendi majicu iskombinirao je s tajicama preko kojih je navukao čarape i bijelim sportskim tenisicama modne kuće Valentino.

"Ništa bez mog osobnog trenera", napisao je Grubnić u opisu fotke na kojoj pozira sa svojim psićem okružen sportskim pomagalima te je pratiteljima heštegovima poručio da ostanu doma i da vježbaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.