Ni Raquel Mauri nije odoljela popularnim tenisicama nad kojima se mnogi zgražaju

TRENDU ružnih tenisica se ne nazire kraj, a u posljednje vrijeme su osobito popularni modeli koji podsjećaju na čarape. Iako ne zvuči primamljivo, modne ovisnice im ne mogu odoljeti.

Ovaj modni hibrid ili čarape s potplatom, kako ih neki nazivaju, lansirala je modna kuća Balenciaga te je pokrenula pravi fenomen. Iako su im skeptici prognozirali kratkotrajnu popularnost, tenisice čarape i ove sezone nastavljaju svoj pohod na modnu scenu.

Zato ne čudi što se upravo njima počastila i supruga Ivana Rakitića Raquel Mauri, koja nikada nije skrivala da je posebno slaba na dizajnerske komade.

Svoj naizgled običan sportski stajling jednim je potezom lansirala u sferu sportske elegancije, a to može zahvaliti upečatljivim modnim dodacima sa skupocjenim potpisima. Za klasičnu kožnu torbu iz radionice Balenciaga izdvojila je 1590 eura (oko 11.800 kuna), ali ovog puta glavnu riječ vode spomenute neobične tenisice.

I one nose potpis istog brenda, ali se mogu pohvaliti nešto skromnijom cijenom. Naime, ako ih poželite u svojoj kolekciji, morat ćete izdvojiti 585 eura (oko 4.300 kuna).

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.