Ni trenirke nisu što su nekad bile, a ona koju nosi Lana Jurčević instantno krade poglede

SPORTSKA moda nikad nije bila odvažnija i zabavnija. No i u ostatku modnog svijeta gotovo pa više ne postoje pravila. 

Ako ste mislili da sportske trenirke moraju biti jednolične, pa čak i dosadne i uglavnom bezbojne - prevarili ste se. Domaća pjevačica Lana Jurčević, odnedavno poznata pod novim umjetničkim imenom La Lana, pozirala je u jednoj od najzanimljivijih trenirki koje smo vidjeli u posljednje vrijeme.

Šareni print koji je mnoge podsjetio na maskirni uzorak vrlo lako privlači poglede. No upravo zbog svoje efektnosti i upečatljivosti rezerviran je samo za one hrabrije ljubitelje trendova. 

Kako Lana sve češće prednost daje oversize komadima koji ne laskaju figuri, ali koje trendseteri obožavaju, tako je i sada odabrala takav kroj. 

No ako vam je draže vidjeti je u nešto ženstvenijim izdanjima, vrijeme je da se prisjetite outfita u kojem je mnoge podsjetila na Severinu, kao i njezinog zavodljivog proljetnog stajlinga koji priziva toplije dane. Da joj ne nedostaje hrabrosti potvrdila je i riskantnom haljinom ispod koje je nemoguće odjenuti donje rublje.

Nakon svih ovih outfita moguće je zaključiti samo jedno - Lana zna kako prilagoditi sve trendove svom stilu. Pa čak i one naizgled neugledne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.