Nikolina Ristović nosi modni dodatak s kojim svaka frizura izgleda spektakularno

Foto: Instagram

UZ pomoć jednog modnog dodatka možete brzo i lako transformirati svoj izgled. Pogađate? Riječ je o klasičnim maramama koje su se ove sezone počele nositi na pomalo neočekivan način.

Naime, jedna zanimljiva marama dovoljna je da i najobičniju odjevnu kombinaciju podigne na novu razinu, a gotovo preko noći postala je pravi ljetni must-have. Nosi se na sve moguće načine. U obliku turbana koji istovremeno izgleda nevjerojatno šik, ali i štiti glavu od sunca, široko svezana poput trendi obruča za kosu ili pak tradicionalno zavezana upravo onako kako je nosi i vaša baka. No ne bojte se. Nećete izgledati staro niti kao da ste fulale stoljeće u kojem živite nego stajliš i moderno.

Naravno, možete se i poigrati maramama pa ih uplesti u pletenicu ili pak zavezati u veliku romantičnu mašnu.

Koji god način odaberete, nećete pogriješiti. Štoviše, upravo zahvaljujući maramama svaka frizura će izgledati senzacionalno. Čak i ako jednostavno raspustite kosu i samo maknete šiške s lica, baš poput Nikoline Ristović.

Kako je otkrila, ovaj modni dodatak spašava situaciju kada je u zraku vlaga, zbog koje vaša kosa izgleda poput lavlje grive.

Ovaj trik njeni su obožavatelji dočekali s odobravanjem pa nije nedostajalo pohvala na račun njenog izgleda, kao i na račun frizure.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.