Nina Badrić pozirala u društvu milijarderke, pažnju ukrao njen neobičan stajling

DOMAĆA pjevačica Nina Badrić već je nekoliko puta privukla pažnju prijateljstvom s bivšom srpskom manekenkom i suprugom ruskog tajkuna Aleksandrom Meljničenko. Tako je tijekom travnja prisustvovala rođendanu ove milijarderke na kojem je pokazala svoj glazbeni talent, ali i poznavanje mode.

Uostalom, sasvim sigurno redovno dobiva stilske savjete upravo od svoje prijateljice koja modu ima u malom prstu. Zato ne čudi što se za njihova druženja Nina posebno potrudi oko stajlinga.

Ovog puta pokazala je modnu odvažnost te je iskombinirala naizgled nespojivo.

Dok se Aleksandra odlučila za decentan jednobojan, ali i efektan stajling, naša pjevačica je otišla u potpuno drugom smjeru. Hlače visokog struka i širokog kroja kombinirala je uz lepršavu i prozirnu bijelu košulju. Puf rukavi i planetarno popularan uzorak točkica njezini su glavni aduti pa nije marila ni za to što joj se nazirao crni grudnjak. U priču je uspjela ukomponirati i upečatljive sunčane naočale s bijelim okvirima, dok je na kraju cijelu stvar začinila crvenom torbicom.

Cijena ove "it" torbice kreće se od 2700 dolara (oko 18 tisuća kuna) za najmanje modele do 3100 dolara (oko 21.800 kuna) za one najveće. Upravo je ona tiha patnja mnogih modnih ljubiteljica pa ne čudi što je svoje mjesto našla i u Nininom ormaru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.