Nina Badrić svojim posljednjim outfitom podsjetila koliko omražene lateks hlače mogu dobro izgledati

MIŠLJENJA o lateksu oduvijek su podijeljena. Dok je za jedne on simbol neukusa, drugi vjeruju kako ga samo treba znati iskombinirati. Kojoj god skupini pripadali, morate se složiti da je lateks jedan od smjelijih modnih trendova koje smo imali prilike vidjeti.

Njegove velike obožavateljice su sestre Kardashian, ali i Jennifer Lopez koja je zapalila Instagram u pripijenom crvenom lateksu. Imali smo prilike vidjeti i modni dvoboj između Maje Šuput i Kendall Jenner kada su se pojavile u gotovo identičnim lateks izdanjima, a tom riskantnom materijalu nisu odoljele ni Zagrepčanke.

Kako god, hlače izrađene od lateksa rezervirane su samo za one najhrabrije ljubiteljice mode, a jedna od njih je i Nina Badrić.

Pjevačica je svojim posljednjim outfitom potvrdila koliko (često omražene) lateks hlače mogu dobro izgledati, ali i da se odlično uklapaju čak i u svakodnevne kombinacije.

Ona je odabrala nešto širi model visokog struka, a kombinirala ih je uz prugastu basic majicu i profinjeni sako. Dozu elegancije dale su i zanimljive štikle te je sve zaokružila stajliš sunčanim naočalama.

Čista petica!

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.