Nina i Antonija pokazale noge u čarapama oko kojih se lome koplja

Foto. Maria Poje

IAKO su prošle godine bile veliki hit, kad god se vrate u modu ove čarape podijele mišljenje javnosti.

Vjerujemo da će isti slučaj biti s outfitima koje su u kinu nosile pjevačice Nine Badrić i Antonija Šola. Iako imaju potpuno različiti stil, sinoć su obje pokazale noge u minjacima koje su iskombinirale s kontroverznim mrežastim čarapama.

Nina je mrežaste čarape iskombinirala s bijelom kariranom haljinicom s volanima preko koje je obukla bež baloner, dok je na nogama imala prozirne salone s crnim špicom i crnu clutch torbicu. Look je upotpunila i upečatljivim zlatnim naušnicama koje je pokazala svezavši kosu u zalizani rep.

Antonija je uz mrežaste čarape nosila takozvanu sako-haljinu kariranog uzorka ispod koje se nazirala prozirna crna bluza s uzorkom zvjezdica. Outfit je začinila srebrnim metalik salonkama s V-izrezom, sjajnom crnom poštarskom kapicom i nježnoružičastom torbicom.

Mrežaste čarape svoje korijene vuku još s početka 20. stoljeća i uvijek su bile na glasu kao seksi odjevni komad. 

Od pin-up stila iz pedesetih, preko poderanih mrežastih čarapa koje su u 70-ima nosile pankerice, do svake žene koja je u jednom trenutku svog života idealizirala Madonnu, ovaj modni dodatak uvijek je izazivao i kritike čedne javnosti.

No njihova reputacija malo se popravila prošle godine, kada su ih nosili apsolutno svi, a čini se da Nina i Antonija još uvijek ne žele odustati od ovog trenda, iako su ove godine popularniji modeli s uzrokom, poput čarapa u kojima se sinoć na istom događaju pojavila voditeljica Iva Šulentić

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.