Nina kupuje gdje i vi: Pronašli smo odakle je njezino brutalno odijelo

NAJVEĆA ljubiteljica ženskih odijela na domaćem terenu sasvim sigurno je Nina Badrić. Čini se kao da je popularna pjevačica pronašla dobitnu kombinaciju i drži se provjerenog recepta pa je sada već teško nabrojati situacije u kojima je nosila moćna ženska odijela.

Ono je ključan dio nekih od njezinih najboljih izdanja u posljednje vrijeme. Oduševila je fantastičnom kombinacijom koja je spoj odvažnosti, elegancije i udobnosti, a na koncertu u Mostaru je u šljokičastom izdanju doslovno zablistala poput prave disko kugle. Provjereni recept za vrhunski outfit ponovila je i na koncertu u Beogradu gdje je također nosila odijelo posuto šljokicama, ali ovog puta u vatrenocrvenom izdanju.

No omiljeni, najupečatljiviji i najodvažniji stilski potez joj je, kako se čini, "zaboraviti" odjenuti grudnjak ispod takvih odjevnih kombinacija.

Tako je prvo hrabro uskočila u Barbie-ružičasto odijelo, a potom je isto ponovila i u upečatljivom žutom izdanju. Sada je provjerenu formulu isprobala i u kombinaciji s kariranim uzorkom na koji je teško ostati imun.

Sinoć je u Zagrebu održana dodjela nagrada Dan najbolje domaće glazbe, a Nina Badrić je bila jedna od deset nominiranih. Za tu priliku odjenula je ružičasto odijelo kariranog uzroka ispod kojeg (opet) nije nosila grudnjak.

Ovaj outfit moguće je kupiti na omiljenoj šoping-destinaciji brojnih Hrvatica, Asosu. Hlače se prodaju po cijeni od 49 eura (oko 360 kuna), sako je moguće kupiti za nešto manje od 77 eura (oko 570 kuna), a ako poželite prsluk, koji češće imamo prilike gledati kao dio muških odijela, trebat ćete izdvojiti 49 eura (oko 360 kuna).

Zanimljivo je da je gotovo identično odijelo, ali u bijeloj boji, Nina Badrić nosila i u veljači prošle godine, a kako je karirani uzorak već neko vrijeme omiljen mnogim trendsetericama, ne čudi što je svoje mjesto našao i u ormaru pjevačice.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.