Obožavaju je i muškarci i žene: Olivia Culpo je najzgodnija žena na svijetu

Foto: Instagram

JEDAN od najpoznatijih muških časopisa, Maxim, ove je godine najzgodnijom ženom svijeta proglasio trendsetericu i bivšu Miss Universe Oliviju Culpo. 

Ova prekrasna 27-godišnjakinja jedna je od najpoznatijih modnih influencerica na Instagramu, a njezin profil broji preko 4 milijuna pratitelja od čega većinu sačinjavaju žene. 

 

Olivia srca svojih pratitelja osvaja svojim simpatičnim Storyjima na kojima se dobro zabavlja sa svojim sestrama i sa svojim nećakom kojeg obožava. Mnoge žene je svakodnevno mole da im otkrije svoju tajnu dobrog izgleda, a ako je suditi prema njezinim objavama, zdrava prehrana i redoviti odlasci u teretanu ključ su njezinog besprijekornog izgleda. 

 

Mnoge njezine pratiteljice zavide joj i na sjajnim make-up vještinama, ali i na onim glazbenim jer Olivia sjajno pjeva te svira violončelo pa nerijetko održava i mini koncerte za svoje pratitelje. Uz to, bavi se i obiteljskim poslom, a to je vođenje nekolicine restorana koje posjeduje njezin otac. 

 

Inače, ova influencerica i manekenka je bila u vezi s Nickom Jonasom i Dannyjem Amendolom koji nažalost za nju nemaju riječi hvale jer tvrde kako je opsjednuta objavljivanjem čitavog života na društvenim mrežama te kako baš ništa ne prepušta mašti. 

Ipak, njihovo mišljenje ne utječe na njezine pratitelje jer njezina Instagram zajednica raste iz dana u dan. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.