Obuća koju smo dosad viđali samo na plaži preselila je na zagrebački asfalt

Foto: Luka Šangulin/Index

IAKO je i ova, kao i svaka druga sezona, donijela hrpu neočekivanih trendova, u jedan smo posebno sumnjali.

Riječ je o japankama, obući koju ili volite ili mrzite i koja je do sada bila rezervirana samo za plažu. No zahvaljujući slavnim trendsetericama, poput sestara Kardashian-Jenner i Rihanne, ali i brojnim modnim influencericama s Instagrama, ovog ljeta su i japanke dobile svojih pet minuta slave i postale "must-have".

U japankama je prošli mjesec Splitom prošetala i poznata glumica Salma Hayek koja ih je ukomponirala u vrlo elegantan stajling kojeg se možete prisjetiti OVDJE, a sada je ova kontroverzna obuća preplavila i ulice našeg glavnog grada.

Brojne Zagrepčanke ovog su ljeta odlučile zamijeniti sandale, natikače i drugu tipičnu ljetnu obuću za šetnju gardom - japankama i to jednostavnim, klasičnim modelima s ravnim đonom, poput onih koje godinama nosite na plaži.

Dame sa zagrebačkog asfalta uvjerile su nas i da se radi o zbilja svestranom modelu obuće koji jednako dobro izgleda u kombinaciji s kratkim i dugačkim hlačama, ali i suknjama i haljinama raznih dužina. Izdvojili smo svoje omiljene outfite s japankama koji vam mogu poslužiti kao sjajna modna inspiracija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.