Odijelo i trenirka? Mia Kovačić ukrala sve poglede u nespojivoj kombinaciji

Foto: Bojan Zibar

OKRUGLA 100. izvedba predstave "Brodolomke" sinoć je u zagrebačkom kazalištu Vidra okupila mnoge domaće poznate face, a u masi se istaknula Mia Kovačić koja je nosila žuto odijelo.

No, poglede joj nije osigurala samo boja njezinog odijela već i način na koji ga je iskombinirala. Voditeljica je hrabro isprobala trend sportske elegancije koji se, kako naziv odaje, temelji na kombiniranju sportskih i elegantnih krpica i koji je već nekoliko godina popularan među svjetskim trendsetericama, poput sestara Hadid i Kendal Jenner.

Mia je uz žuto odijelo obukla crnu sportsku majicu s kapuljačom dok se u ostatku stajlinga držala elegancije i upotpunila ga crnim lakiranim čizmicama s potpeticom i špicastim vrhom te crnom okruglom torbicom.

Sve je začinila velikim mačkastim dioptrijskim naočalama, koje u posljednje vrijeme nose i mnoge dame koje nemaju dioptriju, kao modni dodatak, a sa sportskim dijelom stajlinga jedino je uskladila frizuru jer je kosu svezala u konjski rep.

Je li Mia, koja često oduševljava svojim stajlinzima, ovim izdanjem briljirala ili podbacila, ostavljamo vama na prosudbu, no mi ćemo joj svakako čestitati na odvažnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.