Odmor iz snova: Nina Badrić izaziva zavist u savršenoj ljetnoj haljini

Foto: Instagram

VEĆINA žena trenutno još mašta o ljetnim haljinama koje će tek kupiti, a Nina Badrić je posegnula za jednom već viđenom. No, kada vidite kako izgleda postat će vam potpuno jasno i zašto.

Lepršav i prozračan materijal, zanimljiv uzorak i laskav kroj su osobine koje tražimo od savršenih ljetnih komada. Sve to je domaća pjevačica pronašla u zanimljivoj plavoj haljini koju je nosila i prošlog ljeta, a sada ju je ponovno stavila u "opticaj".

Naime, Nina je pozirala na plaži na otoku Necker, gdje se odmara s prijateljima, najbogatijom Srpkinjom Sandrom Meljničenko i njezinim suprugom, a plava haljina se pokazala kao odlično odabran stajling.

Ova romantična kreacija ukrašena je detaljima koje obožavaju sve romantičarke - čipkom, volanima i cvjetićima. Osim toga, nježnoplava nijansa laska svakom tenu, a otvorena ramena već su nekoliko sezona pravi ljetni hit.

Inače, prošle godine je istu haljinu odjenula za putovanje, a kombinirala ju je uz tenisice, dok ju je sada pokazala u potpuno drugačijem, puno romantičnijem izdanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.