Olimpijske igre ljepote: Ovo su najljepše brazilske manekenke

Foto: Instagram, Lui, Vogue, Splash News, JLP, Victoria's Secret, Brosome, GQ, Intimissimi, Giphy

SEXY Brazilke godinama su na popisu najljepših žena na svijetu.

Prošle subote, u glavnom brazilskom gradu Riu de Janeiru, otvorene su prve Olimpijske igre u Južnoj Americi.
 
Iako je Brazil domaćin jednog od najvažnijih sportskih događaja na svijetu te popularna turistička destinacija, ova se zemlja može pohvaliti još nečim - prelijepim ženama.
 
 
Kao dokaz za takve tvrdnje, mi smo sastavili popis poznatih brazilskih manekenki, koje već godinama slove za jedne od najljepših žena na svijetu, a ovoj vrućoj zemlji posebno može zahvaliti poznati svjetski brend donjeg rublja Victoria's Secret, koji ih je često angažirao, ili to još uvijek radi, za reklamiranje svojih proizvoda.
 
Ne znate o kome pričamo? Udobno se smjestite, krećemo.
 
1. Gisele Bundchen
 
Danas 36-godišnja Gisele, zarađuje otprilike 128 tisuća dolara na dan te je tako već godinama pri vrhu liste najplaćenijih modela svijeta. Od 2006. godine u sretnoj je vezi s igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem, s kojim ima dvoje djece, a nekada davno ljubila je i Leonarda DiCaprija, kojeg je ostavila zbog njegovog tulumarenja.
 
 
 
Što niste znali o Gisele? Na početku karijere, redovito je gubila modne angažmane, jer su dizajneri smatrali kako ima preveliki nos.
 
 
2. Adriana Lima
 
Adriana je najdugovječnija "anđelica", a po godišnjoj zaradi, stoji odmah iza Gisele. Prošle godine tako je zaradila 9 milijuna dolara, koje troši na svoje dvije kćeri Valentinu i Siennu, koje je dobila u braku s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem. Adriana je 2002. godine bila zaručena s Lennyjem Kravitzom, a posljednje ju se povezivalo sa zgodnim Scottom Eastwoodom, sinom slavnog glumca Clinta, iako takve glasine nikada nisu potvrđene.
 
 
 
Što niste znali o Adriani? Crnokosa Brazilka prva je manekenka koja je pozirala za slavni Pirellijev kalendar, 2013.godine, i to dok je bila trudna.
 
 
3. Alessandra Ambrosio
 
Jedna od najdugovječnijih Victoria's Secret anđelica, prelijepa Alessandra danas ima 35 godina, dvoje djece te zgodnog zaručnika, biznismena Jamieja Mazura, s kojim je već godinama u skladnoj vezi.
 
 
 
Što niste znali o Alessandri? Sa samo 11 godina, podvrgnula se operaciji ušiju, nakon koje su uslijedile komplikacije, zbog čega je odustala od bilo kakvih drugih operacija.
 
 
4. Izabel Goulart
 
31-godišnja ljepotica, najpoznatija je kao slavna "anđelica" te zaštitno lice brenda Armani Exchange, a trenutno je u vezi s njemačkim vratarom Kevinom Trappom. Poznata je po svom humanitarnom radu te činjenici kako, osim portugalskog,  tečno govori i engleski i francuski jezik. 
 
 
 
Što niste znali o Izabel? Školski dani nisu joj ostali u lijepom sjećanju, jer su joj se druga djeca rugala da je "žirafa".
 
 
5. Lais Ribeiro
 
25-godišnja brazilska seks bomba, Victoria's Secret anđelicama pridružila se 2015. godine, no prethodno je bila dobro poznata u modnom svijetu, radeći za slavna imena, kao što su Marc Jacobs, Versace i Vera Wang. Trenutno je u sretnoj vezi s košarkašem Jaredom Homanom, a njezini prijatelji ističu kako je ostala vrlo skromna, unatoč slavi.
 
 
 
Što niste znali o Lais? Iako je vrlo mlada, manekenka ima 7-godišnjeg sina Alexandrea.
 
 
6. Ana Beatriz Barros
 
Možda ni ne znate da se radi o Ani, no njezino lice često ste viđali na brojnim reklamama i modnim pistama, posebno kada je u pitanju dizajner Valentino, koji ju obožava, što nimalo ne čudi, obzirom na njezin savršen izgled. Ana ima 34 godine.
 
 
 
Što niste znali o Ani? Prije mjesec dana, Ana se na Mykonosu udala za egipatskog milijunaša Karima El Chiatyja, a vjenčanje su, među ostalim, uljepšale njezine slavne kolegice Alessandra i Adriana.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.