Omiljene cipele Carrie Bradshaw su najpoželjniji izbor za ovu party sezonu

Foto: Getty Images, Instagram, Giphy

BLAGDANSKA sezona nezamisliva je bez barem malo blještavila, a ove godine za to su zadužene cipele.

Omiljene salonke junakinje serije ''Seks i grad'' Carrie Bradshaw, koje krasi svjetlucava kopča, u modi su i ove party sezone. 

Naravno, to ne znači da i vi morate izdvojiti pozamašnu svotu novca za model s potpisom Manola Blahnika, kakve je ona nosila u seriji, da biste bile "in". Zahvaljujući popularnosti ovog trenda, sada u svim high-street trgovinama možete pronaći hrpu uvjerljivih i puno, puno povoljnijih kopija koje donose iste prednosti kao i originalne.

Želite li potpuno biti u koraku s trendovima, odaberite model u nekoj kričavoj, neonskoj nijansi, dok su isplativija investicija klasične crne salonke s kopčom, jer ćete ih moći nositi još godinama.

Obujte ih i prije sezone partyja, za posao ili šetnju gradom, te podarite dašak blještavila i glamura svojim svakodnevnim kombinacijama jer šljokice i svjetlucavi kamenčići već odavno nisu rezervirani samo za posebne prilike.

Odaberite i visinu pete koja vam najbolje odgovara kako biste u njima mogle provesti cijeli dan, ali i plesati cijelu noć. Ne možete pogriješiti ni s modelom s takozvanom kitten potpeticom, kao ni sa štiklama od 12 centimetara.

inspirirajte se outfitima Instagram influencerica i zaljubite se u ove hit cipelice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.