Ona je i više nego OK: Fani Čapalija i dalje je prekrasna

Foto: Press, Danijel Galić
 
DAVNE 1993. godine ova je žena osvojila Hrvatsku i svijet svojom ljepotom.
 
Radi se o bivšoj Miss Hrvatske, Fani Čapaliji, koja je osvojila i četvrto mjesto na izboru za Miss Svijeta te jedina titulu Miss Europe.
 
 
Po mnogima naša najljepša missica, nakon velikog uspjeha se povukla sa scene uslijed privatnih problema i ljubavnog brodoloma, sve do prošloga vikenda, kada je prisustvovala otvorenju jednog novog mjesta u predivnom Splitu te pokazala kako i dalje privlači poglede, gdje god se pojavi.
 
Lijepa Fani za tu je priliku uskočila u bijelu maxi haljinu sa šarenim uzorkom te dugim rukavima i prorezom, a na noge je stavila srebrne sandale. S obzirom na to da ima duge noge, apsolutno joj nisu trebale nikakve štikle. Nježni valovi u kosi i minimalna količina šminke također su bili njezin izbor za tu večer.
 
 
Ljepotica koja je, osim ljepotom, pažnju privukla i poznatom rečenicom "It's OK", ali i tužnom tvrdnjom kako je "njezin zvjezdani trenutak prošao prebrzo, jer se nije niti snašla, a već je bila zaboravljena", prošlog je vikenda doista blistala pa se nadamo kako ćemo je ubuduće češće viđati, kako na raznim društvenim događanjima tako i u modnim kampanjama, kao što su bile one za ELFS-e, ali i splitsku dizajnericu Moniku Sablić.
 
 
Lijepo je vidjeti ženu koja je svih ovih godina ostala vjerna sebi, dostojanstvenom starenju te činjenici kako joj nisu potrebni skandali da bi se o njoj pisalo.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.