Oni jednostavno ne mogu prestati: Slavni frajeri koji su ovisni o seksu

Foto: Getty, JLP, Shutterstock, 123 RF, FameFly, Splash News

OVI slavni dečki jednostavno ne mogu sačuvati svoj "ponos" u hlačama, a u tome ih nisu spriječile ni neke od najljepših žena na svijetu, koje su im bile supruge.

1. Russell Brand
 
Slavni komičar otvoreno je priznao kako je ovisan o seksu, a zbog toga mu se, među ostalim, raspao brak s pjevačicom Katy Perry, iako je ona to kasnije negirala. Navodno je bio problem i u tome što ona tada nije željela djecu, a Russell trenutno očekuje sina s partnericom Laurom Gallacher.
 
 
2. David Duchovny
 
Sad nam je jasnije zašto je David tako odlično utjelovio Hanky Moodyja u seriji "Californication", ovisnika o drogama, alkoholu i preljubima. Većinu tog vremena, David je bio u braku s glumicom Teom Leoni, a 2008. godine prijavio se i u kliniku za liječenje od ove ovisnosti. Sa zgodnom suprugom pokušao se pomiriti nekoliko puta, no razvod je finaliziran 2014. godine.
 
 
3. Jesse James
 
Sjećate se bivšeg supruga holivudske zvijezde Sandre Bullock? Jesse ju je toliko besramno varao, da je Sandra na kraju bila prisiljena podnijeti zahtjev za razvod, a zvijezda showa "Monster Garage" nakon toga se prijavio u Sierru Tucson, najpoznatiju kliniku za liječenje ovisnika o seksu. Tamo je tvrdio kako je to sve posljedica zlostavljanja u djetinjstvu te niske razine samopouzdanja, iako nije da je Sandri to bila ikakva utjeha.
 
 
4. Michael Douglas
 
Baš kao i Duchovny, i Michael Douglas odigrao je nekoliko uloga muškaraca s problematičnim seksualnim ponašanjem, a Oscara je trebao dobiti i za zavaravanje javnosti i samog sebe kako nije ovisnik o seksu. No, prije nekoliko godina, priznao je kako je rak grla dobio zbog pružanja oralnog seksa ženama. 
 
 
5. Anthony Kiedis
 
Frontmen rock grupe Red Hot Chili Peppers odavno je poznat kao veliki ljubitelj žena, no njegovo se ponašanje otelo kontroli. Jednom prilikom priznao je kako su mu ovisnost o drogi i seksu pružale isti osjećaj, no opametio se na vrijeme.
 
 
6. Tommy Lee
 
Bivši suprug Pamele Anderson, s kojom je i snimio slavni pornić na brodu, živio je pravi rock'n'roll 80-ih i 90-ih. Seks, droga, alkohol, nema o čemu slavni bubnjar nije bio ovisan, što je bio i jedan od razloga zašto je zvijezda serije "Baywatch" zatražila razvod.
 
 
6. Billy Bob Thornton
 
Iako nam je nevjerojatno da bi bilo koji frajer varao ljepoticu poput Angeline Jolie, posebno u mlađim danima, upravo je to radio i Billy Bob, koji je bio njezin drugi suprug. Iako se slavni par često hvalio svojim nastranim seksualnim životom, Angelina nije bila jedina u njegovom krevetu za to vrijeme. No, glumica ga je natjerala na terapiju, a film joj je puknuo nakon što je Billy zaveo i svoju terapeutkinju.
 
 
7. Tiger Woods
 
Svi se još dobro sjećamo velikog seks skandala najpoznatijeg golfera na svijetu, kada se saznalo kako je svoju zgodnu suprugu Erin varao s nekoliko žena, koje su jedva dočekale svoj dio medijskog kolača, pričama o vrućim noćima s njim. Erin je skupila stvari i otišla, a Tiger je odlučio potražiti pomoć. 
 
 
8. Charlie Sheen
 
Slavni glumac godinama zabavlja javnost avanturama s prostitutkama i porno zvijezdama, a u Hollywoodu se šuška kako je spavao s više od 5000 žena. Od drugih žena nije ga odvukla ni prekrasna bivša supruga Denise Richards, koja je tada bila jedna od najsexy žena svijeta.
 
 
9. Jack Nicholson 
 
Holivudska legenda navodno je spavala s više od 2000 žena, a poznata je njegova izjava kako mrzi kondome, koje je nazvao "toplim vrećama za smeće". To objašnjava činjenicu da ima petero djece s čak nekoliko žena.
 

10. Kanye West

Slavni reper i suprug starlete Kim Kardashian, sam je otkrio kako je veliki ovisnik o seksu, ali i veliki perfekcionist, kako u glazbi, tako i među plahtama. Tvrdi i kako ga je ta ovisnost, među ostalim, učinila onime što je danas, a takva izjava odlično se uklapa u njegov karakter.

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.