Oprostila mu je prevaru odmah nakon vjenčanja, no sada mu je rekla konačno zbogom

Foto: Instagram, Splash News

PAR se rastao nakon 8 godina braka.

Radi se o popularnoj pjevačici Fergie i jednom od najzgodnijih glumaca u Hollywoodu, Joshu Duhamelu, koji su jučer i službeno potvrdili da se razvode.

Kako su sami otkrili, rastali su se još ranije ove godine s apsolutnim poštovanjem te će i dalje biti tu jedno za drugoga, kao i za svog sinčića Axla. "Kako bismo svojoj obitelji dali vremena za prilagodbu, odlučili smo sve držati u strogoj tajnosti, prije nego to obznanimo javnosti", stoji u zajedničkoj izjavi.

42-godišnja Fergie ovih je dana tako uhvaćena u Brazilu, gdje promovira svoj novi album "Double Dutchess", dok je Josh u Los Angelesu vodio brigu o sinčiću, a dan poslije snimljen je kako sam planinari.

Oboje su skinuli vjenčane prstene, a vijest je stigla samo tjedan dana nakon što se pjevačica u jednom intervjuu dobro nasmijala na spekulacije da ona i suprug čekaju drugo dijete.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2004. godine, nakon što je njezin bivši bend The Black Eyed Peas nastupio u cameo ulozi u Joshovom showu u Las Vegasu. Zaruke su uslijedile u prosincu 2007. godine, a vjenčanje je održano u siječnju 2009. godine u Malibuu.

Svega 9 mjeseci nakon romantične ceremonije, striptizeta Nicole Forrester objavila je javno kako je Josh imao aferu s njom u svom hotelu u Atlanti, no kasnije se ispričala paru zbog neugodnosti, iako oni nikada nisu htjeli priznati tu aferu.

"Ovo nije prvi put da je neka striptizeta dobila veliki iznos novca kako bi lansirala lažnu priču u javnost vezano uz nekog poznatog. Ova priča je presmiješna", izjavio je tada glumac.


No Fergie je i tada ostala uz supruga, ali je brzo nakon toga priznala da je biseksualna.



"Žene su predivne i zabavljala sam se često s njima, no to što sam biseksualna ne podrazumijeva da smijem imati afere. To je i dalje varanje."

No, ako u pitanju nije bilo varanje, onda je bilo nešto drugo što im je presudilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.