Otkad se razvela, slavna pjevačica ne izlazi iz seksi krpica

Foto: Splash News, Instagram

NIJE tajna kako brojne žene procvjetaju nakon prekida veze ili braka.

Ništa drugačije nije ni kod slavnih dama, a jedna među njima je svakako 42-godišnja pjevačica Fergie, pravim imenom Stacy Ferguson koja se prije nekoliko mjeseci razvela od svog supruga Josha Duhamela.
 
Kako su sami otkrili, rastali su se još ranije ove godine s apsolutnim poštovanjem te će i dalje biti tu jedno za drugoga, kao i za svog sinčića Axla. "Kako bismo svojoj obitelji dali vremena za prilagodbu, odlučili smo sve držati u strogoj tajnosti, prije nego to obznanimo javnosti", stajalo u zajedničkoj izjavi.
 
 
 
Podsjetimo, par se počeo viđati 2004. godine, nakon što je njezin bivši bend The Black Eyed Peas nastupio u cameo ulozi u Joshovu showu u Las Vegasu. Zaruke su uslijedile u prosincu 2007. godine, a vjenčanje je održano u siječnju 2009. godine u Malibuu.
 
 
 
Svega 9 mjeseci nakon romantične ceremonije, striptizeta Nicole Forrester objavila je javno kako je Josh imao aferu s njom u svom hotelu u Atlanti, no kasnije se ispričala paru zbog neugodnosti, iako oni nikada nisu htjeli priznati tu aferu. "Ovo nije prvi put da je neka striptizeta dobila veliki iznos novca kako bi lansirala lažnu priču u javnost vezano uz nekog poznatog. Ova priča je presmiješna", izjavio je tada glumac.
 
 
 
A otkad je slobodna žena, plavokosa pjevačica ne izlazi iz seksi krpica koje odlično nosi, jer njezino tijelo definitivno ne izgleda kao tijelo žene u tim godinama.
 
 
Prozirni komadi, minice i kratke i uske haljinice, kožne tajice, seksi korzeti, visoke lateks čizme, sve to čini njezin ormar u posljednje vrijeme, a vjerujemo kako Joshu nije lako.
 
 
 
Jednom prilikom, Fergie je nosila i crno-bijelu kombinaciju riječkog dizajnera Juraja Zigmana.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.